Who we are

Schijvens is een familiebedrijf dat sinds 1863 bedrijfskleding (corporate fashion) ontwerpt, produceert en distribueert. Vanuit Nederland ontzorgt een team van 25 enthousiaste mensen de klant volledig. Vanaf het eerste contact denken wij met de klant mee: we ontwerpen exact op maat. De bedrijfskleding designs zijn casual en eigentijds, niet voor niets hebben de bedrijfskleding collecties keer op keer de ‘Corporate Fashion Award’ gewonnen. Naar wens van de klant wordt de uitstraling en/of de formule van de klant vertaald naar bedrijfskleding. En wanneer het artikel uit productie komt, bieden wij voorraadbeheer en distributie, vanuit het eigen distributiecentrum dat 5.000m2 groot is, naar alle locaties van de klant aan.

Ook leveren we bedrijfskleding van ons eigen merk T’RIFFIC uit voorraad, o.a. voor de bouw, industrie en logistiek.  Speciaal voor haar klanten in het Midden- Oosten heeft Schijvens een kantoor in Dubai en sinds 2016 heeft Schijvens een meerderheidsbelang in de productielocatie in Turkije zodat ze haar ‘product life-cycle’ nog beter kan sturen en optimaliseren.

Duurzaamheid zit in het DNA van het bedrijf en het is dan ook niet verwonderlijk dat Schijvens is aangesloten bij de Fair Wear Foundation en ISO9001 / ISO14001 gecertificeerd is. Schijvens is continue bezig met de verdere verduurzaming van de bedrijfskleding collecties.

Alles onder 1 dak dus, al meer dan 150 jaar ervaring en vakmanschap.