Sponsoring

Naast het verduurzamen van de kledingindustrie d.m.v. sociaal verantwoord ondernemen en milieu verantwoord ondernemen vindt Schijvens het ook belangrijk om haar steentje bij te dragen aan de maatschappij door goede doelen te steunen. Inmiddels heeft Schijvens de onderstaande goede doelen al kunnen steunen.

2019     Ronald McDonald Homerun

 

2018     Ronald McDonald McHappy day

 

              KWF Kankerbestrijding 

 

2017     De Voedselbank

 

2016     Warchild

 

2015     Masterpeace

 

Verder draagt Schijvens lokale initiatieven een warm hart toe zoals Stichting Yayasan Jasinga, Beachbeek, Elastiek Muziek, Voetbalvereniging Hilvaria, Carnavalsvereniging de Pezerikken en Harmonie Willibrordus.

 

Beachbeek 2018

Zon, muziek en gezelligheid maakten dit weekend tot een groot succes. Ook dit jaar heeft Schijvens de organisatie en barpersoneel voorzien van T’RIFFIC sweatvesten, T-shirts en polo’s. Team Schijvens heeft uiteraard ook deelgenomen. Een sportief zomers weekend. Tot volgend jaar!

Buitengewoon Kunst 2019

Een 2-daagse inspiratietour door het mooie ‘s-Hertogenbosch voor 12 kunstenaars  met een verstandelijke  beperking. Schijvens heeft deze kunstenaars van T’RIFFIC overalls voorzien en meegeholpen om deze twee dagen tot een groot succes te maken!