Over Schijvens

Schijvens is een familiebedrijf dat sinds 1863 bedrijfskleding (corporate fashion) ontwerpt, produceert en distribueert voor de retail-en de detailhandel. Vanuit Nederland ontzorgt een team van 25 enthousiaste mensen de klant volledig. Vanaf het eerste contact denken wij met de klant mee: we ontwerpen exact op maat. De bedrijfskleding designs zijn casual en eigentijds, niet voor niets hebben onze collecties jaar na jaar de ‘Corporate Fashion Award’ gewonnen. Naar wens van de klant wordt de uitstraling en/of de formule van de klant vertaald naar bedrijfskleding. En wanneer het artikel uit productie komt, bieden wij voorraadbeheer en distributie, vanuit het eigen distributiecentrum dat 5.000m2 groot is, naar alle gewenste locaties van de klant.

Ook leveren we bedrijfskleding van ons eigen merk T’RIFFIC uit voorraad, speciaal voor de bouw, industrie en logistiek.  In Mersin staat onze eigen fabriek zodat we one ‘product life-cycle’ nog beter kunnen sturen en optimaliseren. Naast de eigen productielocatie in Turkije, beschouwt Schijvens de andere productielocaties als een partner en ze is bijzonder trots op de jarenlange goede samenwerking met productiepartners in Bangladesh, China, Marokko, India, Hong Kong, Turkije, Pakistan, Sharjah (UAE).

Duurzaamheid zit in het DNA van het bedrijf en het is dan ook niet verwonderlijk dat Schijvens is aangesloten bij de Fair Wear Foundation, het IMVO-convenant en ISO9001 / ISO14001 gecertificeerd is. Schijvens is continu bezig met de verdere verduurzaming van de bedrijfskleding collecties. Alles onder 1 dak dus, al meer dan 150 jaar ervaring en vakmanschap.