T’riffic

T’riffic

De T’riffic collectie is tot stand gekomen door een nadrukkelijke wens uit de bouw en industrie en bestaat uit zes verschillende collecties: Solid, Ego, Titan, Storm, Switch en 4Tex. Iedere collectie heeft specifieke eigenschappen maar leent zich perfect voor het combineren van de verschillende stijlen. Wat T’riffic zo bijzonder maakt is de perfecte pasvorm en de casual look. Daarbij is deze bedrijfskleding leverbaar uit voorraad dus ook in kleine aantallen te bestellen. De gehele collectie is te bekijken op www.triffic.nl.

Solid

De naam van de collectie verraadt het misschien al, deze bedrijfskleding is bijzonder geschikt voor ‘heavy-duty’ werkzaamheden. De gebruikte materialen kunnen tegen een stootje en vanuit de constructie en industrie is er veel vraag naar.

Ego

De ‘look&feel’ van deze collectie is meer gedetailleerd en geavanceerd en dat maakt dat deze collectie veel gedragen wordt door aannemers, het management en uitvoerders.

Titan

In de logistieke sector zien we veel Titan bedrijfskleding terug. De materialen zijn iets lichter dan de Solid collectie, bevatten veel stretch en dat leent zich uitstekend voor een mobiele functie.

Storm

Deze collectie is gemaakt van 100% katoen en bevat de meeste details. Deze collectie heeft een ‘vintage’ look, wat een enorme aantrekkingskracht heeft op vooral de jongere mensen in de bouw, industrie en evenementenbouw.

Switch

Dit is de enige bedrijfskleding collectie zonder details, lussen en andere steekzakken waardoor deze kleding goed inzetbaar is in onder andere de automotive branche. De D-ring is demontabel dus zal geen risico op de werkvloer opleveren.

4-Tex

Deze collectie is 100% ‘waterproof’ en dan niet alleen de stof maar ook de naden en de ritsen.

Bekijk de gehele collectie op www.triffic.nl!