T’riffic

T’riffic

De T’riffic collectie is tot stand gekomen door een nadrukkelijke wens uit de bouw en industrie en bestaat uit vijf verschillende collecties: Solid, Ego, Titan, Storm en nu ook de geheel circulaire collectie. Iedere collectie heeft specifieke eigenschappen maar leent zich perfect voor het combineren van de verschillende stijlen. Wat T’riffic zo bijzonder maakt is de perfecte pasvorm en de casual look. Daarbij is deze bedrijfskleding leverbaar uit voorraad dus ook in kleine aantallen te bestellen. De gehele collectie is te bekijken op www.triffic.nl.

Circulair

Met trots kunnen we zeggen dat we vanaf deze herfst de volledige circulaire bedrijfskleding introduceren. Wij hebben in onze gerecyclede garens van 50% gerecyclede katoen en 50% gerecyclede polyester een collectie geproduceerd die bestaat uit t-shirts, poloshirts, sweaters, vesten, hemden en werkbroeken. En ook hebben we van 100% gerecycled polyester jacks en softshells toegevoegd.

Solid

De naam van de collectie verraadt het misschien al, deze bedrijfskleding is bijzonder geschikt voor ‘heavy-duty’ werkzaamheden. De gebruikte materialen kunnen tegen een stootje en vanuit de constructie en industrie is er veel vraag naar.

Ego

De ‘look&feel’ van deze collectie is meer gedetailleerd en geavanceerd en dat maakt dat deze collectie veel gedragen wordt door aannemers, het management en uitvoerders.

Titan

In de logistieke sector zien we veel Titan bedrijfskleding terug. De materialen zijn iets lichter dan de Solid collectie, bevatten veel stretch en dat leent zich uitstekend voor een mobiele functie.

Storm

Deze collectie is gemaakt van 100% katoen en bevat de meeste details. Deze collectie heeft een ‘vintage’ look, wat een enorme aantrekkingskracht heeft op vooral de jongere mensen in de bouw, industrie en evenementenbouw.